www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Company - Movements, Deals and Drinks
20 Apr, 2016 -
Kathrin Böhm
Foredrag og diskussion

Klik på billedet og se flere billeder

Foredrag med billedkunstner: Kathrin Böhm
Onsdag d 20 april - kl. 16:30 - 18:00
Studsgade 46 - @rum46 - 8000 Aarhus C

Velkommen til foredrag om kunstprojektet:
COMPANY  - MOVEMENTS, DEALS AND DRINKS, fra 2014  
Af Kathrin Böhm 

Company - Movements, Deals and Drinks bruger erhvervslivet, handel, og virksomhedskoncepter, som et middel til at udvikle et kollektivt, samarbejdsorienteret og produktivt offentlige rum i London bydelen ”Barking and Dagenham”.

Company er både et offentligt projekt og research, hvor Kathrin Böhm undersøger og formulere idéer, hen ad vejen. Det er det rum, hvor kunsten sker, hvor kunst sætter forskellige betingelser, og hvor kunst møder hverdagens praksisser.
Company har ikke en forudbestemt struktur eller forretningsplan, men et ønske om en ny type virksomhed, der fremmer en ny økonomi. Hvordan  man når derhen er et åbent spørgsmål, der besvares af de folk der møder op, slutter sig til projektet og er interesseret i at involvere sig og investere noget undervejs. Det handler om at finde ud af noget, finde svar på spørgsmål vedr. nye virksomheder og økonomi, og artikulere det i sit væsentligste, gøre det offentligt og deleligt.

Company - Movements, Deals and Drinks er et projekt, der både har en kunstnerisk såvel som virksomhedsmæssig ambition. Det er et kunstnerisk projekt  der  muliggør nye økonomiske forestillinger og tilbyder et nyt offentligt rum. Det er også en produktionsvirksomhed, hvor alle led i produktionen er offentlig tilgængelig.

Kom og hør Kathrin Böhm, billedkunstner baseret i London, fortælle om projektet og få en smagsprøve på de drikkevarer de fremstiller og sælger

[INFO - Kathrin Böhm

Kathrin Böhm er en London baseret billedkunstner med en lang interesse i kollektiv produktion og udvidelsen af det offentlige rum via metoder som kollektiv produktion, distribution og investering i såvel land og bymiljøer. 
Kathrin er en af grundlæggerne af den internationale kunstnergruppe Myvillages.

Se mere på http://c-o-m-p-a-n-y.info/
Se mere på: http://www.myvillages.org/

[INFO]

The Exchange Library project er et kunstnerisk projekt der udforsker rammerne for kunstnerisk produktion i relation til feministisk økonomi.
Arrangeret af The Exchange Library project af Lise Skou.


Se mere her: http://www.tradetestsite.com/exchange-library-2/
 

RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46