www.rum46.dk

rum46 - Aktuelt / Current

Exchange Library Aktiviteter
03 Nov, 2016 -
01 Dec, 2016
Lise Skou og Adria Florea
Workshops

Klik på billedet og se flere billeder
Workshops 

3. November - Sundhed og Smag går Hånd i Håndkl. 18-20 gratis workshop
Kværnerne står klar til en intens aften, hvor vi kværner korn til mel og kærnemælk til smør. Vi lærer om fordelene ved at bage med friskkværnet mel og hjemmelavet surdejskultur. Mens brødet hæver investerer vi noget knofedt i at kværne vores eget smør, som vi blander med forskellige urter. Tag et glas med hvis du vil tage noget surdej med hjem.

1. December - Fermentering til Julebordetkl. 18-20gratis workshop
Lad dig inspirere af vores kække opskrifter. Tag dine grønsagsrester med og slip kreativiteten løs. Vi leger med bl.a. krydret rødkål, rødbeder med timian, syltede vagtelæg eller hvad vi ellers kan finde på sammen.

Exchange Library Projektet

Exchange Library er en medlemsdrevet forretning baseret på lån og bytte. Du kan låne ting, bytte dig til madvarer og udveksle idéer. Og vi tager imod små portioner af din tid som "betaling". I vores Exchange Cafe kan du bytte dig til en kop kaffe med fx 12 minutter af din tid, som du kan bruge alt efter egen interesse og evner.
Vores lager dækker over unika tøj og bøger, som man som medlem kan låne med hjem, samt fermenterede madvarer, som man kan bytte sig til.   

Vi har et udvalg af maskiner til hjemmeproduktion af mad, som man som medlem kan låne med hjem eller gøre brug af i butikken. Vi er tossede med fermentering og sylter alt fra chili til vagtelæg - ting som du kan bytte dig til med din hjemmelavede marmelade, saft eller syltede grønsager. 

Vi afholder løbende arrangementer og gratis workshops. Hold øje med vores program på www.facebook.com/exchangelibrary
Exchange Library vil være til størst mulig nytte for medlemmerne frem for at give økonomiske overskud. Som medlem får du medindflydelse på foreningens aktiviteter og medlemmernes kontingent går til at betale løn til Co-Workers og Co-Distributors.
Vi har åbent tors. & fre. 11-18


RELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46