www.rum46.dk
TEORETISKE TIRSDAGE #19 Motherfucker I'm unreal
03 Nov, 2015 -
Introduktion: Michael Roloff
Discussion

Klik på billedet og se flere billeder
Motherfucker I'm unreal
November 03, 2015
rum46
Studsgade 46
20:00 – 22:00
Introduktion: Michael Roloff

Så skal snakken tages og perspektivet anvendes: Olafur perspektivet! Længe har Eliasson rumsteret i kulissen (tidligere tirsdage), hvortil han gentagelsesvist har sneget sig ind og ud af samtalerne for at stå til måls for spontan kritik samt mellemovervejede sammenligninger. Rampelyset rettes derfor, og helt naturligt, mod en af Danmarks helt store kultur - og eksportaktiver. En dedikeret og præcis snak er helt på sin plads!

Og til snakken vil vi bl.a. tale om kunsteren 2.0; hvilke "virksomme" strategier forventes og bør kunstnere væbne sig med i sam– og fremtiden? Hvorledes bør/kan/skal kunstnerisk produktion foregå? Hvor i processen eller værket hersker den kunstneriske værdi? Og meget mere . . .

Til en afveksling består denne omgangs forberedelse i at gennemse et par videobider, der alle er funderet på samtale eller interview med Eliasson. På diskussionsaftenen vil der bla. blive vist nogle små udvalgte klip til at igangsætte og genkalde nogle af de mange manifestationer, som gemmer sig i materialet.
 

Det anbefales at man ser det udvalgte materiale før deltagelse. Diskussionen afholdes på dansk.

Find videoerne og yderligere materiale herRELEVANTE LINKSRoom for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46