www.rum46.dk
PERFORMANCErum-fredag den 30 Oktober
30 Okt, 2020 -
Benjamin Asger Krog Møller og Kamilla Jørgensen
Performance

Klik på billedet og se flere billeder
Så er der igen PERFORMANCErum, og det bliver med Benjamin Asger Krog Møller og Kamilla Jørgensen, og det er nu her på fredag den 30. oktober kl. 1900. 
På grund af corona-situation vil der kun være plads til 10 besøgende. I praksis betyder det, at der kun er 5 tilskuerpladser. Hvis du vil være sikker på at få en af disse, så skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Først til mølleprincip. Der kræves mundbind ved indgang.
For at alle reelt kan opleve arrangementet, vil vi LIVESTREAME aftenen på PERFORMANCErums Facebookside. Det starter kl. 1915. 
Benjamin Asger Krog Møller opfører en performance, hvor han samler stumperne af et studieliv gennem etableringen af den såkaldte studentervidenskab "studier i performativ professoralitet." Det bliver en vandring i ruiner og kold kaffe. Diverse atributter og vidensautoritære stadfæstelser vendes og jongleres i en udkrængning af professorblivelsens logik. For er det nemlig ikke sådan, at når studenten undtagelsesvist løfter blikket fra præstationskulturens administrationsragù, så synes ét bestemt spørgsmål igen og igen at melde sig, nemlig: Hvori kan man lægge sin yderste rest af utopisk vision? I håbet om en fremtid uden professorer, eller en fremtid, hvor vi alle er blevet professorer?"
Kamilla Jørgen opfører to performances. Nemlig: I am a Grammarian – Nailing Poetry and Grammar.  Gertrude Steins basic way of writing was to perform her poetics in her texts. This performance is nailing her points and acting on an excerpt from Poetry and Grammar. Samt: en oversættelse og oplæsning af den norske digter Jan Erik Volds digt Kulturuke på dansk. 
START: fredag den 30. oktober kl. 1900.HVOR: rum46, Studsgade 46, Aarhus.TELEFONISK KONTAKT: claus ejner: 40 63 10 67EMAIL: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
GRATIS ADGANG OG BILLIGE ØL.
PERFORMANCErum er støttet af Aarhus Kulturudviklingspulje.



RELEVANTE LINKS



Room for Improved Futures
Link til rum46's 2-årige samarbejdsprojekt 2018-2019
https://improvedfutures.wixsite.com/rum46